آخرین اخبار
کد مطلب: 78099
خوردن چاي شيرين در وعده صبحانه چه تاثيري بر بدن دارد؟
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 801
 

به گزارش  سلام لردگان به نقل از جام نيوز، بررسي ها نشان مي دهند مصرف مداوم شکر در وعده صبحانه روي عملکرد مغز هم تاثير گذاشته و کارايي آن را کاهش مي دهد و دانشمندان در اين زمينه پژوهش هاي مختلفي را انجام داده اند.

مضرات خوردن چاي شيرين:

گفتني است آن دسته از رژيم هاي غذايي که فقط شامل قند و "فروکتوز" هستند فعاليت هاي مغز را تحت تاثير قرار مي دهند چون توانايي انسولين را براي کمک به سلول هاي مغز مختل مي کند.

قند فروکتوز در ميوه ها نيز يافت مي شود اما قند آن براي بدن مشکل زا نيست و مشکل زماني ايجاد مي شود که شکر همراه با نوشيدني هاي داغ به ويژه در وعده صبحانه مصرف شود و متخصصان توصيه مي کنند براي سلامت تان مصرف شکر را محدود کنيد و به جاي آن از "اسيد هاي چرب امگا 3" در وعده صبحانه استفاده کنيد زيرا مصرفشان باعث افزايش هوش و حواس مي شود.

فوايد خوردن چاي شيرين:

 شکر با چاي مخلوط شود ميزان نفخ را کاهش مي دهد و درجه حرارت بدن را تنظيم مي کند.

بهتر است به جاي قند و شکر براي شيرين کردن چاي از عسل استفاده کنيم و از قندهاي رژيمي به هيچ وجه استفاده نکنيم زيرا قندهاي رژيمي نوعي اعتياد و وابستگي به اين قندها دربدن به وجود مي آورند.

نتايج مطالعات نشان مي دهند شيرين کردن چاي با کمي شکر باعث کاهش وزن نيز خواهد شد زيرا معده را تا مدت زمان زيادي سير نگه داشته و احساس گرسنگي در بدن سرکوب خواهد شد قند خون افراد ديابتي هم کنترل مي شود اما بايد توجه داشت مقدار اين شکر بايد به ميزان کم باشد.

 

 

 

 

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس